Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!

212 abborrar varav 19 över kilot på ett pass

Fiske » Videoklipp » 212 abborrar varav 19 över kilot på ett pass

Det som började som en enkel filmning utav nya produkter med Mads Grosell slutade i något som jag skulle kalla för Perch Frenzy. 212 Abborrar fick se insidan… Read More »

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

bildDet som började som en enkel filmning utav nya produkter med Mads Grosell slutade i något som jag skulle kalla för Perch Frenzy. 212 Abborrar fick se insidan av båten och 19 av dem var över kilot tunga. Här har ni min största. en härlig riddare på 1500 gr och 45 cm lång. I skrivande stund sitter jag med en rätt skön träningsverk i armen.
Det bräckta vattnet från Baltiska havet visade sig från en riktigt bra sida tyckte jag. Det var inte något fisketryck alls här. Vi var den enda båten ute. Detta ställe är än så länge ett orört smultronställe som jag kommer återvända till. Helt underbart fiske som gjorde bra för min trötta själ 🙂
”Detta var en dålig dag för att vara i det vattnet” sade Mads när han gick ur bilen. Jag fortsatte min färd hemåt med ett leende på läpparna. Absolut Mads. Verkligen jättedålig dag.

 

Robbo

 

 

Heddon Baby Torpedo 6,35 cm - BB

Heddon Baby Torpedo 6,35 cm - BB

SE I WEBBUTIKEN

Salmo Slider 10 cm, Flytande - Mörten (RR)

Salmo Slider 10 cm, Flytande - Mörten (RR)

SE I WEBBUTIKEN

Westin Great Heron 13 gr - Smallpox

Westin Great Heron 13 gr - Smallpox

SE I WEBBUTIKEN