Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!

Allt har ett slut..

Fiske » Videoklipp » Allt har ett slut..

Men vad händer vid avsnitt 300 när du inte orkar längre? Frågade Mathias Larsson från Fiskejournalen en kall lördags kväll i December 2011. Då slutar jag, var mitt… Read More »

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

FOTO: N. TINANDER

Foto: N. Tinander

Men vad händer vid avsnitt 300 när du inte orkar längre? Frågade Mathias Larsson från Fiskejournalen en kall lördags kväll i December 2011.

Då slutar jag, var mitt svar.

Igår var dagen då jag lade ner NyttFiske Webshow. Det var dags. Jag har gått från 200 tittare till en topp 25.000 på ett avsnitt och över 120.000 på ett klipp. Samt nära 400.000 kanalvisningar på ett och ett halvt år. Det är fan inte illa.

Jag firade det genom att lansera Fish Night Live. Världens första fiske-talkshow live på youtube ! Ett helt nytt koncept inom sportfisket.
Det gick riktigt bra!!! Det var en magisk stämning på Park Lane och de som hade kommit fick en liten inblick I vem jag är, hur jag fungerar och tänker och fick se en helt ny sorts fiskeunderhållning. Ett sätt att närma sig sportfisket som är mer intimt och kittlande. Jag saknade S-O där dock!! Väldigt mycket.

Du måste köra från början, ropar Kimming från kulissen… Hehe ok! Det hade just ringt i Joels telefon. Vi är inte ute live. Hoppsan! Cool vi kör igen då! ”Orkar ni det?” Frågade jag publiken. JAAA var det rungande svaret som fyllde Park Lane. Vi körde från början direkt efter att Joel Abrahamsson bjudit på Ice Ice Baby med Vanilla Ice live för publiken.

Inte heller andra gången fungerade internetlinan (som vi testat innan) ordentligt. 🙂 Det laggade och bröt titt som tätt. Hehe men vet ni vad? Det gör inget. Jag är så otroligt nöjd med showen igår så att själva internetdelen faktiskt blir ett mindre viktigt problem 🙂
Joel Abrahamsson och Jonas ”gös-Jonas” Karlsson var grymma i mysiga stolen. De bjöd på sig själva och var så där underbara som de bara är!!! Aremyr var lite obekväm i början men det släppte och han levererade galant! Och Martin Falklind ? Hehe han är ett mediaproffs! Jag gillade samtalet med honom! Det var även kul att se alla våra underbara Göteborgsbutiker samlade på samma ställe och ha roligt ihop! TajtLajn, Kungälvs Sportfiske, Stjärnås, Strömvalls, El-Ge. Ett gött gäng Göteborgare! Grabbarna från Sinthia Doll levererade totalt. Minnah Karlsson som är en talang utöver det vanliga stod för underhållning på hög nivå! Leech var på plats med Emin Lager i spetsen och visade nya modeller för 2014, wiggler visade lite ismeteprylar såsom Kolbecks nya spön och annat trevligt!

Jag tror Sverige är redo för den här sortens underhållning. Framförallt skall den upplevas på plats. Det var magiskt igår. Skönt att få vara på scen igen, jag har saknat det lite. Hade glömt hur bra jag mår av att känna av en publik och interagera med dem. Ett stort tack till er som dök upp igår och ett stort tack till mina gäster. Tack vare er blev gårdagen en riktigt lyckad dag!

Nu börjar en ny epok. Nu kommer jag att fokusera på Mieko ett tag. Men jag kommer tillbaka starkare och bättre i ny kostym. Vi har lite roliga saker som händer med bl a PikeWallis och Hooked.no som ju är en föregångare i mångt och mycket i vårt kära grannland Norge. Det är även dags för mig att räta ut lite fnurriga trådar jag har. Skall försöka visa mig vuxen och sträcka ut en hand till Jan O för att se om vi inte kan lösa våra ”issues”. Vill gärna gå in i 2014 med så lite onödig vikt i ryggsäcken som möjligt!

Vi ses snart
Robert
Miekofishing.se

 

Wolfcreek Skinny Wolf 18 cm - Whitefish

Wolfcreek Skinny Wolf 18 cm - Whitefish

SE I WEBBUTIKEN

Salmo Slider 10 cm, Flytande - Firetiger (GT)

Salmo Slider 10 cm, Flytande - Firetiger (GT)

SE I WEBBUTIKEN

Tor-draget 15 gr - Silver/Koppar

Tor-draget 15 gr - Silver/Koppar

SE I WEBBUTIKEN