Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!

AVSNITT 10 Säsong 2 ute nu

Fiske » Uncategorized » AVSNITT 10 Säsong 2 ute nu

Säsongsavlutningen bjuder på världsunika undervattensbilder. En 152 cm lång, 50 kilo tung hälleflundra som filmar sig själv och sin egen release med en GoPro på ryggen. I detta… Read More »

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

Säsongsavlutningen bjuder på världsunika undervattensbilder. En 152 cm lång, 50 kilo tung hälleflundra som filmar sig själv och sin egen release med en GoPro på ryggen. I detta avsnitt så fiskar vi hälleflundra utanför Mehamn, Europas nordligaste fastlandspunkt. Detta avsnitt är del 3 av 3 från Mehamn. Ett ställe som för alltid har en speciell plats i mitt hjärta. Det låter kanske lite mjäkigt, men så är det. Vidar the viking bjuder på nyttig fakta. Svärfar och Fredriksson fångar sina första hälleflundror och jag… ja jag är bara jag 🙂 Jag hoppas att ni gillar detta. För det gör verkligen jag !

Ni får avsnittet redan idag. Jag trodde när jag slängde ut erbjudantet om avsnitt 10 ute redan idag om det kom 100 likes skulle ta några timmar. Efter 27 minuter nådde vi 100 likes som nu stigit till 245. Betyder det att jag måste släppa ett och ett halvt avsnitt från säsong 3 idag med då ?

 

Jaxon XTR-G Gäddpopper 10 cm - Abborre

Jaxon XTR-G Gäddpopper 10 cm - Abborre

SE I WEBBUTIKEN

Kinetic Frille Spinnare 8,5 gr - Insjö/Älv

Kinetic Frille Spinnare 8,5 gr - Insjö/Älv

SE I WEBBUTIKEN

Big Bandit Shallow Runner 20 cm - Whitefish

Big Bandit Shallow Runner 20 cm - Whitefish

SE I WEBBUTIKEN