Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!

Being Robbo – AAAARGGGH

Fiske » Videoklipp » Being Robbo – AAAARGGGH

Idag är det min första vardag på Miekofishing. Det är svårare än jag trodde det här. Jag har slängt ihop en liten kampanj nu inför julhandeln och skickat… Read More »

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

Idag är det min första vardag på Miekofishing. Det är svårare än jag trodde det här. Jag har slängt ihop en liten kampanj nu inför julhandeln och skickat ut ett nyhetsbrev. Vad är det som är svårt då ? Det svåra är att anpassa min marknadsföring till att passa Mieko. Hade jag gjort annonser och filmer så som jag brukar så hade jag nog snarare skrämt bort folk än lockat de till oss. NyttFiske är högljutt, aggressivt, oblygt och nästan på gränsen till burdust 🙂 Miekos värdegrund bygger på trygghet, omtänksamhet, ärlighet och ett gäng mer positiva -het ord. Jag vill inte förstöra något där.

ronthompson

Ta Eiger Lapland stövlarna från kampanjen som ett exempel. Hade jag gjort ett NyttFiske-test så hade det innefattat mig i ett kylrum där jag på ett komiskt sätt hade visat hur bra stövlarna var och hur varma de var genom att stoppa ner en termometer eller en levande undulat. Hehe shit, när jag tänker mer på det så framstår jag ju nästan som en Amerikansk bilhandlare 🙂 Det känns som om jag faktiskt har hittat en plats där jag kan använda mina grafiska kunskaper och mina kunskaper i marknadsföring på ett sätt där de faktiskt kan komma till sin rätt.

Sedan blev jag faktiskt kär idag. I en Ron Thompson produkt. Hehe det är kanske inte den mest estetiskt tilltalande produkten på marknaden men ändock en produkt som jag verkligen tror kan funka. Jag har fyra stycken som jag ser fram emot att prova på lite olika sorters fiske. Det är en produkt i två variationer som heter Natural Shad en 6″ (15,2 cm) viktad shad som ser lite halvding ut och Natural Minnow, ett 6″ tailbete som inte heller ser ut som om det är speciellt genomtänkt.

Dessa två beten har nog inte sålt speciellt bra tidigare då vi säljer ut dem för 99 kr/10 st. Jag kan tänka mig att utpriset kanske låg på runt 50-60 kronor st innan. Jag har sökt information om dessa beten men hittar inte så mycket. Jag har iallafall lagt undan ett gäng till mig som jag skall testa så fort jag får tid!

Nästa vecka är det då dags för Fish Night Live på Park Lane i Göteborg. Det skal bli otroligt roligt. Martin Falklind, Gös Jonas, och Joel Abrahamsson är gäster i soffan. Extra gäst är Alexander Lexén från Leech och vi skall prata om leech branta kurva. Denna vecka blir det mycket för mig att ta i då jag skall in i Mieko på ett bra sätt samt köra FNL. Nu väntar sängen för mig denna söndagskväll. Skall bara kolla runt lite först och se vad som har hänt på fiskefronten i Sverige under helgen.

 

Ta det lugnt Sverige, Wherever you are!

Robbo-sito-san

 

Wolfcreek Skinny Wolf Jr. 13 cm - Arctic Char

Wolfcreek Skinny Wolf Jr. 13 cm - Arctic Char

SE I WEBBUTIKEN

Buster Jerk - C500F Rugen shad

Buster Jerk - C500F Rugen shad

SE I WEBBUTIKEN

Westin Great Heron 13 gr - Green Sardine

Westin Great Heron 13 gr - Green Sardine

SE I WEBBUTIKEN