Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!

Då är det drags snart att dra.

Fiske » Videoklipp » Då är det drags snart att dra.

För snart ett år sedan så var jag och Morten Ramsgaard i Miami med Discovery Channel för att göra en grej med Jeremy Wade från River Monsters. Det… Read More »

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

För snart ett år sedan så var jag och Morten Ramsgaard i Miami med Discovery Channel för att göra en grej med Jeremy Wade från River Monsters. Det var otroligt kul. Nu är det dags igen. Jag kommer att sticka över ett gäng dagar Till UVESA och fiska lite bass, tarpon och andra roliga fiskar med Mads Grosell och Okuma USA. Det kommer bli massor av filmning reportage m.m MEN framförallt så kommer det blir inhandling av roliga prylar på BassProShops som är min favorit affär. Jag är ju som ni kanske vet rätt så ultraAmerikanskt redneckig så att få åka till Texas och Miami kommer bli grymt. Hoppas att ni har det skönt här hemma. Jag skulle faktiskt ha velat vara hemma då vi skall göra iordning på landet under ppåskhelgen och det är något jag ser framemot varje år. Men nu får jag vara utomlands istället. Vill ni ha inhandlat något så skicka en lista bara till mig… eller nä. Åk själva hahahahhahahahahhaah

puss Robbo

Lidmans Långedrag Släp 1:an - X

Lidmans Långedrag Släp 1:an - X

SE I WEBBUTIKEN

Darts Metset - Abborre Mini

Darts Metset - Abborre Mini

SE I WEBBUTIKEN

Wiggler Ismo Zalsa, Pärlemo Blå 20g

Wiggler Ismo Zalsa, Pärlemo Blå 20g

SE I WEBBUTIKEN