Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!

En lyckosam ismetedag

Fiske » Fiske i Norrland » En lyckosam ismetedag

Nu börjar det vara sluttampen på ismetesäsongen tyvärr. Nu är det inte många veckor kvar till isen är borta här i Norrbotten och ny säsong på öppet vatten… Read More »

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

Nu börjar det vara sluttampen på ismetesäsongen tyvärr. Nu är det inte många veckor kvar till isen är borta här i Norrbotten och ny säsong på öppet vatten närmar sig. Men jag och Lasse bestämde oss för att ge det vatten som vi var på för några veckor sedan mer tid och  det visade sig vara en bra ide.

Vi borrade ut våra spön och det dröjde inte länge innan första hugget kom och det var Lasse som fick äran att ta första hugget för dagen. Tyvärr valde den att spotta. Och så höll det på. Varannan fisk valde att stanna och ge oss en kamp och så höll det på fram ända till lunch tid. Men vid 12 tiden satt vi med en kopp kaffe i handen och  små pratade om hur gäddorna betedde sig att dom var så försiktiga vid hugg så löste ett spö ut och även denna gång var det Lasses tur  och den här gången matade det ut lina. Lasse satte ett perfekt mothugg och han sa nästan direkt att den här känns bättre!!. Den bjöd på flera fina rusningar innan den kom upp i hålet. Lasse utbrast direkt nytt pb!!! Det visade sig vara en riktigt fin dam på 9.1kg

Spro BBZ1 RAT Baby 30 - Brown

Spro BBZ1 RAT Baby 30 - Brown

SE I WEBBUTIKEN

Big Bandit Suspending 20 cm - Black Okiboji Perch

Big Bandit Suspending 20 cm - Black Okiboji Perch

SE I WEBBUTIKEN

Headbanger Tail Extrasvans - Orange

Headbanger Tail Extrasvans - Orange

SE I WEBBUTIKEN