Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!

Jag har flyttat…

Fiske » Mieko Family » Jag har flyttat…

Jag har flyttat till Nyttfiske’s hotell och kommer att rapportera härifrån. En annan nyhet är att jag även kommer att dela tips & tricks på www.fiskenyheter.se varje vecka…. Read More »

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

Jag har flyttat till Nyttfiske’s hotell och kommer att rapportera härifrån. En annan nyhet är att jag även kommer att dela tips & tricks på www.fiskenyheter.se varje vecka. Så har ni några tips ni vill dela med er av, tveka inte utan hör av er till mig. DIREKT! Så nu börjar vi om från början. Hej Sportfiske Sverige, här kommer en nyrakad, tvättad och pånyttfödd Johan Kimming 🙂

 

kimming

Darts Metset - Gädda BIG

Darts Metset - Gädda BIG

SE I WEBBUTIKEN

Savage Gear 3D Horny Herring 100 23g - Green Silver

Savage Gear 3D Horny Herring 100 23g - Green Silver

SE I WEBBUTIKEN

Westin Boss 16 gr - C Mee

Westin Boss 16 gr - C Mee

SE I WEBBUTIKEN