Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!

Kedjebetet – Catch and Support !

Fiske » Uncategorized » Kedjebetet – Catch and Support !

Kedjebetet är ett sätt att samla Sveriges sportfiskare för en gemensam insats och insamling till cancerfonden. Initiativtagarna är Robert Jonsson från NyttFiske, S-O Larsson från Miekofishing och Tommy… Read More »

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

Kedjebetet är ett sätt att samla Sveriges sportfiskare för en gemensam insats och insamling till cancerfonden. Initiativtagarna är Robert Jonsson från NyttFiske, S-O Larsson från Miekofishing och Tommy Suomela från Suomela.se

Det är ju alltid svårt att få folk att hjälpa till i hjärtefrågor, så vi kom på ett sätt som gör det lättare för er. Vi sätter ett bete i rullning. För varje enskild person som fångar fisk på detta bete och skickar in en bild så skänker vi minst 50 kr till cancerfonden. Minst 50 kronor ? Ja om någon vill sätta in pengar på en speciell bild så får de det. Ni kan alltså själva med er egen bild samla in pengar om ni vill. Men absolut inget måste. Grundtanken är att ni fångar en fisk på kedjebetet och vi betalar!

NyttFiske fick det här betet utav Daniel Thörngren från Thörngrens Beten. Han ville att vi skulle göra något kul med det, att det skulle lottas ut eller dylikt. Efter att ha läst ett gripande inlägg på hans hemsida om sin farfar Göran Thörngren som gick bort i cancer så började vi fundera. Vi är många som på något sätt kan relatera till cancer och känner någon som gått bort, hur skall vi enkelt kunna hedra dem och samtidigt försöka hjälpa till. Jo genom att göra det många av oss kan bäst: Fånga fisk.

KedjeBetet kommer att starta sin resa genom Sverige hos Fredrik Aremyr en mycket god vän som själv har en relation till denna sjukdom. Fredrik var ett självklart startval inte bara på grund av att han är en sjuhelsikes sportfiskare utan även för att han verkligen ville börja. Fredrik Aremyr miste sin pappa i cancer 2011 och tycker att detta är ett riktigt bra projekt. För att maximera sina chanser så slänger han på 2 st 3/0 Gamakatsu låter han hälsa.

Vem får betet efter Fredrik Aremy ? Det bestämmer han. Det enda vi önskar är att om DU får betet så fånga bara en fisk på det och skicka eller ge det vidare efter att du skickat in en bild till tommy@nyttfiske.se. Ni kan även följa betets gång här samt på facebook och skicka in önskemål om att just ni vill ha betet så vidarebefordrar vi det till den som har det.

Kom igen nu, Sveriges Fiskeprofiler och glada sportfiskare. Let’s catch some fish. Catch & Support.

mvh

Robbo, Tommy och S-O Larsson

Lidmans Långedrag Lill-Släpet - Koppar

Lidmans Långedrag Lill-Släpet - Koppar

SE I WEBBUTIKEN

Buster Jerk Shallow Runner 15 cm - Golden Perch

Buster Jerk Shallow Runner 15 cm - Golden Perch

SE I WEBBUTIKEN

EFFZETT Baby Popper 4,5cm - Minnow

EFFZETT Baby Popper 4,5cm - Minnow

SE I WEBBUTIKEN