Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!

Magiskt ismetepass med 11, 12 och 13+!

Fiske » Fiske i Norrland » Magiskt ismetepass med 11, 12 och 13+!

Hösten 2015 var jag med om en galen dag då jag hade äran att landa tre stycken magiska gäddor på 11, 12 och 13+ under samma pass. Det… Read More »

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

Hösten 2015 var jag med om en galen dag då jag hade äran att landa tre stycken magiska gäddor på 11, 12 och 13+ under samma pass. Det trodde jag verkligen aldrig någonsin jag skulle få vara med om igen men nu har det omöjliga hänt. Jag och Markus var med om det bästa ismetet någonsin och jag är fortfarande mållös.

Under en period på 15-20 minuter så fick vi 4 stycken gäddor med en totalvikt på makalösa 42,58 kilo. Jag drog det längsta strået och stod för två grymma gäddor på 12,5 kg 121 cm och 13,0 kg 122 cm. Markus fick även han en riktigt fin gädda på strax under tio pannor, 9,58 kg och 108 cm samt en sjukilos. Som om inte det var tillräckligt så avslutade jag dagen med att i det sista ljuset knipa en till på 11,71 kg och 117 cm.  Det är ett fiskepass som man bara kan drömma om och som antagligen väldigt få personer någonsin får uppleva!

Vi filmade hela dagen så kolla in Markus Vlog från passet:

Det finns även en mer detaljerad berättelse på min personliga blogg.

Nu låter jag bilderna tala för sig själv!

Darts Bombaset Regnbåge - Sjunkande

Darts Bombaset Regnbåge - Sjunkande

SE I WEBBUTIKEN

Lidmans Långedrag Släp 1:an - Koppar

Lidmans Långedrag Släp 1:an - Koppar

SE I WEBBUTIKEN

Headbanger Tail Sinking 23 cm - Rusty Perch

Headbanger Tail Sinking 23 cm - Rusty Perch

SE I WEBBUTIKEN