Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!

Mycket rör sig i huvudet.

Fiske » Videoklipp » Mycket rör sig i huvudet.

Du har sån tur att du får jobba med det du tycker om! Jag vet inte hur många gånger jag har fått höra den frasen. Jo, jag kanske… Read More »

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

Du har sån tur att du får jobba med det du tycker om!
Jag vet inte hur många gånger jag har fått höra den frasen. Jo, jag kanske har tur, om man med tur menar att jobba minst 12-18 timmar om dagen 7 dagar i veckan, så har jag tur. Det har jag gjort det senaste året. Det skall bli kul att försöka ge er en liten insyn i hur det är att jobba i sportfiskebranschen. 

Den 1:a December blir jag delägare i Miekofishing tillsammans med en av mina bästa vänner. S-O Larsson. Jag kommer att sköta marknadsföring, personalfrågor, driften och utveckling av webshop, butik och fiskeresor till de Havsfiskecamper vi har i Norge. Det kommer bli väldigt kul.

NyttFiske då? Nyttfiske fortsätter, men kommer att utvecklas och förhoppningsvis bli större och ännu mer populärt. Vi är ju ganska få aktörer som håller på med den här typen av media på nätet. Vi har Kanal Gratis med Johan Ruhe i spetsen som på ett ypperligt sätt producerar fiskefilm och är längst fram där. Jag har min show som egentligen är underhållning uppblandat med information. Mer så än ren fiske dokumentering. Sedan har vi alla underbara videobloggare som Team Galant mfl som kommer bli riktigt stora. Så stora att de sedan behöver annonsörer för att ha råd att fortsätta.

Det finns ett fåtal personer som systematiskt försökt sätta käppar i hjulet på mig, men det beror ju endast på att de är rädda. Sverige är inte stort och vi ”slåss” allihopa om samma pott av annonspengar. What??? Pengar? Ja, det finns ingenting här i världen som är gratis. Jag har aldrig velat tjäna pengar på NyttFiske och kommer aldrig göra det, men jag vill inte heller ta från pengarna som skall betala mina barns kläder och mat. Därav behöver jag mina annonsörer. Alla som håller på med gratis media i Sverige är på något sätt beroende av annonsörer, inga undantag. Återigen det finns ingenting som är gratis.

Det tråkiga är dock att folk som jag tycker om, på något sätt blivit rädda för att prata med mig pga av att de är ”allierade” med den andre. Jag blir utmålad som en dålig person. Det är jag inte. Nog om det.

Min inblandning i Mieko fishing kommer inte ställa till något i NyttFiske. Jag kommer presentera produkter från ALLA tillverkare på marknaden 2014, men jag kommer aldrig be er handla det hos oss. Nyttfiske är därför helt OBEROENDE mot producenter och tittare men beroende av annonsörer. Hehe vilken jävla förklaring.

Long story short :
Robbo – Nyttfiske
Robert – Mieko
Var snäll och förstå skillnaden.

Nu skall jag sova. Godnatt Sverige, wherever you are!

20131115-110427.jpg

Savage Gear 3D Line Thru Roach MS 25 cm - Golden Orfe

Savage Gear 3D Line Thru Roach MS 25 cm - Golden Orfe

SE I WEBBUTIKEN

Kermit Buzzer 12,5 gr - Svart

Kermit Buzzer 12,5 gr - Svart

SE I WEBBUTIKEN

Westin Inivassen Vassdrag 20 gr - Copper

Westin Inivassen Vassdrag 20 gr - Copper

SE I WEBBUTIKEN