Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!

Pesa dubbel

Fiske » Abborrfiske » Pesa dubbel

kvälls passet

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

Sista tiden har det inte blivit mycket fiske för min del, faktum är att sedan 1juli har jag bara hunnit ut 2h ett sent kvälls pass!
Men idag fick jag tillfälle för ett lite längre pass och som vanligt var Kristoffer Andersson inte sen att tacka ja för att följa med! Jag åkte ut innan Kristoffer hade kommit till hamnen så jag riggade spöa ett blyat med en pesa och ett oblyat, det funkade direkt! Hinner bara nytta spöt som låg i spöhållaren innan det hugger på det andra spöt! Vevar snabbt upp det första som visade sig vara en mindre abborre innan jag tar tag i nästa.. lite mer tyngd i denna, men fighten blev ändå kortvarig! Men när den oblyade pesan närmar sig båten så får jag se det… de är en id!! En id blev sugen på pesan! Men båda var av kaliber väldigt liten så inget foto på detta!

Det plingar till i telefonen sms från ”koffe”, bara åka och plocka upp han!
Vi börjar på djupet ca 8m men inget hände, vi stannade och kasta vid en vasskant INGET! inte förens vi bestämmer oss för att fortsätta trolla tills solen går ner som vi hittar abborren, dröjer inte länge när den blyade pesan trollad snett över djupbranten från 10m-4m som det smäller! Känns bättre men ändå konstigt, inte förens jag får upp den i båten som jag förstår varför… abborren var abborrar! Min första dubbel, klockrent krokade! SÅ JÄVLA COOLT! Storleken va inget att hurra över men ändå grymt nöjd över min första dubbel!
Pesan har verkligen visat att den är nr1 för mig.. så mångsidig vobbler har jag aldrig fiskat med förut, nu har jag tagit öring, gädda, mört, id, lax och abborre på detta drag! Helt outstanding!!

Tävlingsbidraget insänt av:

Jens Johansson

VK Dying Minnow Trollingdrag 9 cm - 103

VK Dying Minnow Trollingdrag 9 cm - 103

SE I WEBBUTIKEN

Heddon Magnum Torpedo 8,4 cm - NF

Heddon Magnum Torpedo 8,4 cm - NF

SE I WEBBUTIKEN

Tor-draget 15 gr - Guld/Silver/koppar

Tor-draget 15 gr - Guld/Silver/koppar

SE I WEBBUTIKEN