Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!

Pikewallis Scandinavian Pike Challenge

Fiske » Videoklipp » Pikewallis Scandinavian Pike Challenge

2014 går NyttFiske in som medarrangör och Partner i Pikewallis Scandinavian Pike Challenge. Var med och tävla om helt otroliga priser från bland annat Abu, Mieko, Wiggler, Attitude baits,… Read More »

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

pikewallistävling

2014 går NyttFiske in som medarrangör och Partner i Pikewallis Scandinavian Pike Challenge. Var med och tävla om helt otroliga priser från bland annat Abu, Mieko, Wiggler, Attitude baits, Seeberg, Westin, Villmarksbutiken, Gero, Böjda Spön.

Med över 450 anmälda fiskar 2013 kan vi med gott samvete säga att Pikewallis Scandinavian Pike Challenge är en av de största online tävlingarna i Skandinavien.

Ni kan anmäla in hur många fiskar ni vill under 2014, men det är bara de 10 största som räknas. Varje månad delas det ut ett pris till ”månadens största Gädda”. Ni kan hela tiden följa ställningen här på Nyttfiske.se för att se hur ni ligger till. Som det ser ut nu så ligger Claes ”Svartzonker” Claesson på tredje plats med en totalvikt på 107 kilo!!! resultat

1 januari sätter vi igång. Då kommer ni se 2 knappar i menyn där det står ANMÄLA FISK och RESULTAT. Ni sköter alltså  anmälan direkt här på NyttFiske.se och kollar resultaten. Anmäld fisk måste vara landad senast tio dagar innan anmälan. Var med och tävla mot Danmark och Norge i Pikewallis Scandinavian Pike Challenge. Mer info och regler kommer den 26:e December.

NU Kör vi så det skvätter!!

Mvh

Robert ”Robbo” Jonsson och Erik ”Pikewallis” Walmann

Wolfcreek Skinny Wolf 18 cm - Perch

Wolfcreek Skinny Wolf 18 cm - Perch

SE I WEBBUTIKEN

Westin Great Heron 13 gr - Sunrise

Westin Great Heron 13 gr - Sunrise

SE I WEBBUTIKEN

Buster Jerk 15 cm - Golden Olive

Buster Jerk 15 cm - Golden Olive

SE I WEBBUTIKEN