Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!

Pimpelfiske i Mehamn

Fiske » Pimpelfiske » Pimpelfiske i Mehamn
röding-mehamn

Pimpelfiske i Mehamn  Jag bestämde mig för att åka upp på fjället och pimpla direkt efter skotersafarin som vi har på natten. Klockan 03:00 på morgonen var jag… Read More »

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

Pimpelfiske i Mehamn

 Jag bestämde mig för att åka upp på fjället och pimpla direkt efter skotersafarin som vi har på natten. Klockan 03:00 på morgonen var jag klar och stod halvvägs upp på fjället med skoter och fiske utrustning.
Lite senare var jag framme vid vattnet. Första timmarna gick fruktansvärt segt, en lättare bris från öst gjorde fisket trögt.. runt 8 på morgonen vände vinden och de tog cirka 5 minuter innan första öringen va landad, en liten fisk på 5-7 hekto.
Under de kommande 2 timmarna landade jag flera fina fiskar runt 1 kg, med riktigt fin kondition. jag använde mig av två spön samtidigt, ett spö i handen och ett som stod i snön cirka 10 meter bort för bästa uppsikt. jag körde med Rovex Teleskopiskt Pimpelset med haspelrulle (klicka här för att läsa mer om det), riktigt roligt att drilla med rulle och spö istället för handlina och vanlig sticka. Stora rödingblänken  i koppar/röd lite pimpade med en spinnar sked som ligger o skramlar för extra ljud var melodin för dagen.
Rödingfiske i Mehamn
Fina rödingar
röding-mehamn
Rovex Teleskopiskt Pimepset fungerar perfekt att drilla även större rödingar
med skoter i Mehamn
Med skoter når man många fina sjöar i Mehamn
storslagen natur i Mehamn
Storslagen natur i Mehamn
Albin Vegas Martinsson
Jaxon Tronto Kustvobbler 30 gr - Svart/Grå

Jaxon Tronto Kustvobbler 30 gr - Svart/Grå

SE I WEBBUTIKEN

Savage Gear 3D Spin Kick Frog 22 gr - Green

Savage Gear 3D Spin Kick Frog 22 gr - Green

SE I WEBBUTIKEN

G. Erikssons Långedrag VM-släpet, DeLuxe, Lys

G. Erikssons Långedrag VM-släpet, DeLuxe, Lys

SE I WEBBUTIKEN