Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!

Tältkåta

Fiske » Gäddfiske » Tältkåta
Tältkåta Finnmark

Tältkåta Tältkåta Finnmark 6-8 från Norska Helsport finns nu som demoex i vår sportfiskebutik. Vi har till att börja med tagit in Tältkåta Finnmark som är den tuffaste… Read More »

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

Tältkåta

Tältkåta Finnmark 6-8 från Norska Helsport finns nu som demoex i vår sportfiskebutik. Vi har till att börja med tagit in Tältkåta Finnmark som är den tuffaste av Helsports tältkåtor. Den har stormlinor, innertält och är tillverkad för att klara riktigt tuffa förhållanden. Jag kommer själv att använda tältkåta Finnmark vid mina egna aktiviteter som expeditioner vintertid i fjällen med pimpelfiske, ismete och andra fisketurer som sker en bit från Luleå. Med kaminen eller brännaren till tältkåtan kan man elda för att få behaglig värme och dessutom torka kläder. Dessutom har man ståhöjd i tältkåtan vilket gör komforten betydligt trevligare jämfört med ett tält. Jag kommer under säsongen att skriva mer om hur Finnmark fungerar rent praktiskt vid olika fisketurer här på bloggen. Har pratat med flera personer som använder Finnmark med kamin både vinter och sommar. De är väldigt nöjda och jag ser verkligen fram emot att få använda Finnmark under fisketurer både sommar och vinter.
Besök vår sportfiskebutik i Luleå för att titta på Finnmark eller vår webshop med info om Tältkåta Finnmark.

 

Tältkåta Finnmark

 

Tältkåta Finnmark 6-8 har full ståhöjd, diameter på 420 cm, du kan helt enkelt njuta på kvällarna efter en lyckad fiskedag

 

S-O Larsson

www.miekofishing.se

 

Jaxon Jerk Force 10 cm - Abborre

Jaxon Jerk Force 10 cm - Abborre

SE I WEBBUTIKEN

Darts Metset - Gädda

Darts Metset - Gädda

SE I WEBBUTIKEN

J:Pod Trollingplugg 10 cm - Bananfeber 22

J:Pod Trollingplugg 10 cm - Bananfeber 22

SE I WEBBUTIKEN