Mieko Fiskeblogg – Fiske och Fisketips
Allt till havsfiske
www.miekofishing.se/havsfiske
Köp ny havsfiskeutrustning på Miekofishing!
Allt till isfiske
www.miekofishing.se/isfiske
Hitta nya pimpelprylar på Miekofishing!

Vertikal fiske efter gös

Fiske » Gösfiske » Vertikal fiske efter gös

Varit ute och fiskat gös med min farbror

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta inlägget!
Loading...

Åkte ut på sjön för årets första gösfiske tillsammans med min farbror. Som vanligt var det gött snack och fiskarna var på hugget på förmiddagen. Blev 7 eller 8 gösar för mig, dock många små men denna på strax över 2 kg var riktigt fin. Den nappade på en lunker city Fin-s 7″ Arkansas shiner som är min absoluta favoritfärg när det gäller gösfiske. Tog en 90 cm gös på just denna färg förra året.

Jag har uppgraderat till en BFT Vertical pelagio x-heavy spö, framför allt för jag gillar hårda spön och att jag fiskar gärna med 30-40 grams skallar och gillar inte när spöet bågnar pga jiggen bara. Till detta fina spö så valde jag en Abu mgx rulle för dess låga vikt, vilken skillnad mot de gamla prylarna som man nästan fick lite kramp av att hålla hela dagen! 🙂

Tävlingsbidraget insänt av:

Robin

J:Pod Trollingplugg 10 cm - Silver Krom 6

J:Pod Trollingplugg 10 cm - Silver Krom 6

SE I WEBBUTIKEN

Darts Bombaset Öring - Intermediate

Darts Bombaset Öring - Intermediate

SE I WEBBUTIKEN

Cotton Cordell Super Spot Gold Shiner

Cotton Cordell Super Spot Gold Shiner

SE I WEBBUTIKEN